Χωρίζουν Stan και Δήμητρα Μίμη μετά από πέντε χρόνια σχέσης;

Για πέντε και πλέον χρόνια, ο Stan και η Δήμητρα Μίμη θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα λαμπερά ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, οι δυο τους φαίνεται πώς διανύουν μια πολύ δύσκολη περίοδο στη σχέση τους. Άνθρωποι που τους συναναστρέφονται κάνουν λόγο για την πρώτη σοβαρή κρίση στον έρωτά τους, ο οποίος ξεκίνησε το 2014 και μάλιστα με τις καλύτερες προοπτικές.

Πέντε χρόνια μετά, όμως, άρχισαν να πυκνώνουν γκρίζα σύννεφα πάνω από αυτή τη σχέση, που τόσο ο ποπ τραγουδιστής, όσο και η όμορφη διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων θέλουν να κρατήσουν ζωντανή με τις απαραίτητες ισορροπίες. Στενός φίλος τους αποκάλυψε στη δημοσιογράφο Σήλια Αποστόλου: “Οι δεκάδες θαυμάστριες του τραγουδιστή, σε συνδυασμό με τις συνεχείς εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού στο πρόσωπό του, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορη τη Δήμητρα, η οποία, φυσικό και επόμενο ήταν, εφόσον είναι μια ερωτευμένη γυναίκα, να νιώθει ότι απειλείται”.

Ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος συνεχίζει να ζει από κοντά το ζευγάρι, θεωρεί πώς ναι μεν οι δυο τους διανύουν δύσκολες ώρες στη σχέση τους, όμως είναι σίγουρος πώς οι βάσεις αυτού του έρωτα είναι πολύ ισχυρές για να απειληθούν από τέτοιου είδους… τριγμούς.

Read More

And More