Χρ. Δάντης: “Το “My Number One” είναι δικό μου”!

Τελικά φαίνεται πρώτον ότι ο Χρήστος Δάντης δεν τον βάζει έτσι εύκολα κάτω και δεύτερον πως αυτή η διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα σε εκείνον και τον Μάνο Ψαλτάκη, δεν θα πάρει τέλος έτσι εύκολα!

Την περασμένη εβδομάδα ως γνωστόν βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου με την οποία ο Μάνος Ψαλτάκης δικαιωνόταν, μιας και το δικαστήριο έκρινε πως η σύνθεση του “My number one”, ανήκει τελικά σε εκείνον και όχι στον Χρήστο Δάντη. Η απόφαση αυτή όπως ήταν φυσικό προκάλεσαι σάλο και έτσι αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε το “ΟΚ” όπου και φιλοξενεί συνέντευξη του Χρήστου Δάντη, μέσα από την οποία ο καλλιτέχνης εξακολουθεί να υποστηρίζει πως το τραγούδι της Ελενας Παπαρίζου με το οποίο σηκώσαμε και την… κούπα στην Γιουροβίζιον είναι δικό του, είναι δικής του εμπνεύσεως. Χαρακτηριστικά δήλωσε :

“Δεν είμαι πλήρως ενήμερος γιατί δεν έχω την απόφαση του δικαστηρίου στα χέρια μου. Αυτή η μάχη δεν έχει τελειώσει. Είναι η πρώτη δικαστική απόφαση και τη σέβομαι, αλλά έχω το δικαίωμα να ασκήσω έφεση και θα το κάνω. Το τραγούδι είναι αναμφισβήτητα δικό μου…”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164