Χρ. Φερεντίνος – Τζ.Καλημέρης : Εδωσαν τα χέρια ! Τι συζήτησαν στο ραντεβού της Παρασκευής…

Μόνιμος κάτοικος Αγίας Παρασκευής γίνεται τελικά ο Χρήστος Φερεντίνος.Ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε τα χέρια με τον Τζώνη Καλημέρη και έτσι αυτή η χρονιά θα τους βρει να συνεχίζουν παρέα τον τηλεοπτικό τους δρόμο.

Ο Χρήστος βρέθηκε με το ισχυρό στέλεχος της ΕΡΤ την Παρασκευή, όπου μέσα σε πολύ καλό κλίμα μίλησαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους και έδωσαν τα χέρια. Και επαναλαμβάνω πως έδωσαν τα χέρια,γιατί όπως με διαβεβαίωσε και ο ίδιος ο Χρήστος, ακόμα οι υπογραφές δεν έχουν πέσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο Χρήστος θα αναλάβει την παρουσίαση ενός καθημερινού, δίωρου μαγκαζίνο, το οποίο αν και αρχικά είχε αποφασιστεί να κάνει πρεμιέρα μέχρι το τέλος του μήνα, τώρα πάει για μετά τις γιορτές, μιας και χρειάζεται ακόμα, αρκετός χρόνος προετοιμασίας.Η εκπομπή δε θα έχει infotainment χαρακτήρα,μιας και θα συνδυάζει την ψυχαγωγία με την light ενημέρωση.

Εννοείται φυσικά πως οι συζητήσεις των ΕΡΤικών με τον Χρήστο, αφορούν μόνο στην φετινή σεζόν, δηλαδή, ο Χρήστος εντάσσεται στο δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης μέχρι και τον Ιούνιο που τελειώνει η τηλεοπτική σεζόν.

Read More

And More