Xρειάζεσαι ψυχοθεραπεία; Πήγαινε στους Vertigo!

Ένα νέο συγκρότημα έρχεται να ταράξει τα μουσικά δρώμενα με τον ήχο του και τους στίχους τους. Είναι οι Vertigo που αποτελούνται από τους Νίκο Τσιάνο (μπάσο), Αντώνη Χατζηκωνσταντή (πλήκτρα-φωνητικά), Ανδρέα Τρόκα (κιθάρα), Χάρη Παναγιωτόπουλο (τύμπανα), Κασσιανό Τζέλη (φωνητικά) και Πέτρο Σκαρμούτσο (φωνητικά -αλλα προς το παρόν φαντάρος). Φέτος οι Vertigo συνεργάζονται στα live τους με τους Γιάννη Βογιατζή και Γεωργία Κωνσταντίνου.

Το TLIFE επικοινώνησε μαζί τους για να τους γνωρίσουμε καλύτερα.

Καταρχάς πείτε μας πώς και πότε σχηματιστήκατε. Γιατί επιλέξατε το όνομα Vertigo για το συγκρότημά σας;

Σχηματιστήκαμε μια υγρή νύχτα του Σεπτέμβρη. Ήταν το σωτήριο έτος 2007. Λίγο ψώνιο, λίγο η ανάγκη ψυχοθεραπείας… να λοιπόν οι Vertigo. Οι Vertigo δημιουργηθήκανε γιατί η ψυχοθεραπεία είναι ακριβό σπορ. Ενώ το να παίζεις μουσική και να διασκεδάζεις ειναι απελευθερωτικό και τσάμπα. Και σίγουρα έχει μόνο οφέλη. Το όνομά μας περιγράφει ακριβώς αυτή την ανάγκη για ψυχοθεραπεία. Μια παρέα με απώλεια προσανατολισμού… vertigo δηλαδή! Αλλα θα την βρούμε την άκρη μας… πού θα πάει;

Ποιο είναι το ύφος της μουσικής σας και τι θέλετε να περάσετε μέσα από τους στίχους σας; CD έχετε βγάλει;

Η μουσική για εμάς ειναι ένας πλανήτης… να σαν την γη… γεμάτος απο διαφορετικές φυλές, διαφορετικές νοοτροπίες, γλώσσες, εικόνες, ανθρώπους… Ας πούμε οτι εμείς καταγόμαστε απο τη χώρα του ροκ άλλα ταξιδεύουμε συνέχεια. Αγαπημένες μας χώρες επίσης ειναι η Ποπική Δημοκρατία, η Ντισκολάνδη, η Φανκία, η Χιπχοπια, η Ρεγγελάνδη άλλα και η… Λαική Δημοκρατία της Καψούρας. Με πιο απλά λόγια… παίζουμε μουσική απο όλα τα είδη φιλτραρισμένη από την δική μας μενταλιτέ. Αυτό που μας ενδιαφέρει στα live μας είναι να παίζουμε με ψυχή και να κάνουμε πάρτι. Θαυμάζουμε πολλούς καλλιτέχνες και το όνειρο μας ειναι να δούμε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με 565 ευρώ μεικτά και μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών. Δεν έχουμε βγάλει κάποιο cd αλλά κάτι θα κάνουμε και για αυτό…

Γιατί να έρθει κάποιος να σας δει;

Το σωστό ερώτημα είναι και γιατί να μην έρθει;

Πού εμφανίζεστε;

Θα μας βρείτε κάθε βδομάδα και σε διαφορετικό μέρος γιατί έχουμε πολλά θηλυκά γονίδια μέσα μας κι ως γνωστόν τα θηλυκά βαριούνται εύκολα. Απόψε θα μας βρείτε στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, ξεκινάμε κατά τις 22.30 και την Παρασκευή στο Void πάλι στο Γκάζι.

Θέλετε κάτι να προσθέσετε;

Ευχαριστούμε τη μαμά μας και τον μπαμπά μας!

Μόνο και μόνο από τις απαντήσεις τους καταλαβαίνεις ότι αυτά τα παιδιά κουβαλάνε μεγάλη τρέλα. Αν λοιπόν θες να τους δεις από κοντά, πήγαινε σήμερα στις 22:30 στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι!

Read More

And More