Χριστιάνα Αριστοτέλους - Γιώργος Εφραίμ: Νέες φωτογραφίες από την παραμυθένια βάφτιση του γιου τους!

Χριστιάνα Αριστοτέλους – Γιώργος Εφραίμ: Νέες φωτογραφίες από την παραμυθένια βάφτιση του γιου τους! | tlife.gr

Το απόγευμα της Κυριακής 9 Οκτωβρίου, η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Γιώργος Εφραίμ βάφτισαν τον γιο τους. Ο μικρός Ανδρέας πήρε επίσημα πια, το όνομα του παππού του, πατέρα του γνωστού ποδοσφαιριστή, με το μυστήριο να πραγματοποιείται σε στενό κύκλο, σε ένα μικρό γραφικό εκκλησάκι στο χωριό Αναλιόντας.

Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το «παρών» στη βάφτιση, αλλά και στο δείπνο που ακολούθησε. Τα χρώματα στα οποία κυμάνθηκε ο στολισμός ήταν το μπλε και το πράσινο, ενώ ο μικρός Αντρέας ήταν καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς ήταν ήσυχος και χαμογελαστός.

Το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το μυστήριο, μεταξύ των οποίων είδαμε για πρώτη φορά τον μικρό Αντρέα στην αγκαλιά και των δύο γονιών του.

«Μια από τις πιο όμορφες και πολύτιμες ήμερες της ζωής μας… η βάφτιση του Αντρέα μας! Εύχομαι ολόψυχα να είναι καλά τα μωρά όλου του κόσμου και εμείς να είμαστε κοντά τους, να τους χαιρόμαστε και να τους δίνουμε φτερά. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Ισμήνη μου που με όλους της τους συνεργάτες έκαναν πανέμορφη αυτί τη μέρα για εμάς!!! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

READ more