Χριστιάνα Καρνέζη: «Μετά τον θάνατο του πατέρα μου παραιτήθηκα από όλα, ζούσα σε βαθιά μελαγχολία»

Για τις δυο μεγαλύτερες απώλειες της ζωής της, αυτή της μητέρας της αλλά και εκείνης του πατέρας της μίλησε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Espresso και στην δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου η Χριστιάνα Καρνέζη.

«Ήταν πολύ ξαφνικό για εμένα, έχασα τις σταθερές μου. Όλο αυτό έγινε πολύ απότομα. Πέθανε από καρκίνο. Όταν πήγε να τον αντιμετωπίσει με θεραπείες, ήταν πολύ αργά. Ήταν μια ξανθιά κούκλα 45 ετών. Το 2010 ήμουν σε βαθιά κατάθλιψη. Η μητέρα μου μού έφερνε το γάλα μου στο κρεβάτι. Ενηληκιώθηκα μέσα σε ένα βράδυ. Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή το 2018 μέσα σε οκτώ χρόνια από το θάνατο της μαμάς. Δεν είχε τίποτα. Μιλούσαμε, γελούσαμε κι έπαθε ανακοπή καρδιάς. Σοκ! Μια παγωμένη αίσθηση» ανέφερε η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο η Χριστιάνα Καρνέζη εξομολογείται, «Ήμουν στο Δελφινάριο, Κυριακή ήταν θυμάμαι και την επόμενη ημέρα θα έφευγα για την Τζιά. Ο πατέρας μου, σαν να προαισθανόταν ότι θα πεθάνει, μου έλεγε στο τηλέφωνο ότι η ζωή κάθε ανθρώπου κρέμεται από μια κλωστή αλλά ο θάνατος δεν φοβίζει… Και μου έλεγε ότι οι γονείς πάντα προσέχουν τα παιδιά τους από τον ουρανό.

Είπα από μέσα μου «μα τι μου λέει;» Την επόμενη το μεσημέρι τον έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο στη δουλειά του αλλά δεν απαντούσε. Τότε με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: «Ο πατέρας σου έφυγε». Ύστερα κι από αυτό το χτύπημα της μοίρας είχα παραιτηθεί από όλα. Ζούσα μέσα στη μελαγχολία, άρχισα τη ψυχοθεραπεία πάλι γιατί έκανα πολύ άσχημες σκέψεις.

Είχα κατάθλιψη. Όλα ήταν μαύρα. Καθόμουν μέσα στο σπίτι κλεισμένη. Όταν πέθανε η μάνα μου, έλεγα «τουλάχιστον ότι και να σου συμβεί τώρα, έχεις τον μπαμπά σου να σε βοηθήσει». Με το που «έφυγε» κι ο μπαμπάς μου, είπα: «Και τώρα πάτησε στα πόδια σου γερά, Χριστιάνα».

Read More

And More