Χριστιάνα Καρνέζη: «Ο πατριός μου απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει, γύρναγα σπίτι και έβλεπα τη μητέρα μου με μώλωπες»

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε η Χριστιάνα Καρνέζη για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε. Το μοντέλο αποκάλυψε τη βία που ασκούσε ο πατριός της στη μητέρα της αλλά και το ότι είχε συμμετάσχει κρυφά από τον πατέρα της στα καλλιστεία από τα οποία αναδείχθηκε τελικά “Σταρ Πελοπόννησος”.

«Η μητέρα μου είχε ξαναπαντρευτεί και είχαμε περιστατικά βίας. Γυρνούσα από το σχολείο κι έβλεπα τη μητέρα μου με μώλωπες. Υπήρχε ένα άσχημο κλίμα με τον πατριό μου. Οι αδελφές μου, επειδή έλειπαν από το σπίτι γιατί είχαν φύγει, ήξεραν, αλλά φοβόμασταν να μιλήσουμε γιατί απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει.

Δεν είχα πει στον πατέρα μου τι συμβαίνει γιατί φοβόμουν ότι θα με έπαιρνε από τη μητέρα μου και μπορεί να τη σκότωνε ο σύντροφός της», είπε συγκινημένη η Χριστιάνα Καρνέζη.

Για την εμπειρία της στα Καλλιστεία “Σταρ Πελοπόννησος”, η Χριστιάνα Καρνέζη είπε: «Πήγα κρυφά από τον πατέρα μου, τη μητέρα μου την είχα χάσει τότε. Πήγα με άλλο όνομα, βγήκα Σταρ Πελοπόννησος και ο μπαμπάς μου το έμαθε από τις εφημερίδες. Μου είχαν πει κάποτε ότι είμαι υπερβολικά χοντρή για πασαρέλα, ήμουν 55 κιλά τότε».

Read More

And More