Χριστίνα Αλεξανιάν – Μηνάς Μελισσείδης: Οι τρυφερές στιγμές των μελλοντικών συζύγων σε κοινή εμφάνισή τους! [pics]

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική της ζωή βιώνει η Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί για πρώτη φορά. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας σύντροφός της, Μηνάς Μελισσείδης, είναι μαζί από πέρσι τον Σεπτέμβριο και συγκατοικούν, ενώ αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το σε βόλτα τους στην Κηφισιά. Αυτά είναι τα πρώτα στιγμιότυπα της πρωταγωνίστριας της σειράς “Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά” με τον μέλλοντα σύζυγό της που βγαίνουν στη δημοσιότητα, καθώς η ηθοποιός είναι χαμηλών τόνων και όσα χρόνια βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο δεν επιδιώκει να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική της ζωή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Χριστίνα Αλεξανιάν εξομολογήθηκε για τον γάμο της: «Θα παντρευτούμε μέσα στο 2020. Δεν έχουμε κλείσει ημερομηνίες, δεν εχουμε αποφασίσει αν θα γίνει εδώ ή στο εξωτερικό. Θα ήθελα στο εξωτερικό και να είναι αντισυμβατικός ο γάμος μας, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει μέσα στο 2020, μόλις βρούμε τον κατάλληλο χρόνο από τον… μαραθώνιο των υποχρεώσεών μας».

Όσο για τον αγαπημένος της, δήλωσε: «Θέλω να είμαι συνέχεια δίπλα του. Είναι ένα λατρεμένο πλάσμα. Πώς να χωρέσω όσα νιώθω για εκείνο σε λέξεις; Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αγαπώ πολύ! Είναι ο σύντροφός μου και πιστεύω πολύ στη συντροφικότητα».

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More