Χριστίνα Αλούπη: “Επειδή τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο στην Αμερική, υπάρχει ενδεχόμενο να μείνουμε στην Ελλάδα”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Χριστίνα Αλούπη. Η γνωστή παρουσιάστρια κατάφερε να επισκεφτεί την Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της μετά από πολλούς μήνες λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε στην πρωινή παρέα μεταξύ άλλων για το μεγάλο ταξίδι τους, για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική λόγω του κορονοϊού, για το πώς αντιμετώπισαν τα παιδιά της τις 107 ημέρες καραντίνας ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μείνουν το χειμώνα στην Ελλάδα.

“Πρώτα απ’ όλα μάσκα φοράς υποχρεωτικά και μέσα στο αεροπλάνο και σ’ όλα τα αεροδρόμια. Για 22 ώρες δεν βγάλαμε τη μάσκα παρά μόνο για μα φάμε και να πιούμε. Με το που φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη μας έκαναν τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό και από εκεί και πέρα μας είπαν ότι ζούμε κανονικά τη ζωή μας χωρίς να μείνουμε σε καραντίνα”, ανέφερε αρχικά για τον τρόπο με τον οποίο έφτασαν στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική λόγω του κορονοϊού αλλά και για την ανευθυνότητα της πολιτείας να χειριστεί την κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος που, ενώ στην αρχή είχαν ακυρώσει το ταξίδι τους στην Ελλάδα, τελικά αποφάσισαν να το κάνουν, μιας και δεν μπορούσαν να μείνουν άλλο μέσα στο σπίτι.

Ο μεγάλος γιος της οικογένειας έχει βιώσει ήρεμα την κατάσταση σε αντίθεση με τον μικρότερο, ο οποίος έχει χάσει τις ισορροπίες του. Συνεπώς, επειδή τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο στην Αμερική, η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγός της σκέφτονται σοβαρά να μείνουν το χειμώνα στην Ελλάδα.

Δες στο βίντεο όλα όσα δήλωσε η Χριστίνα Αλούπη:

Προς το παρόν, η Χριστίνα Αλούπη χαίρεται τις διακοπές της στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της.

Read More

And More