Χριστίνα Αλούπη: Η εξομολόγηση για τα «σύννεφα» στον γάμο της και η συγκίνησή της on camera [video]

Στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Χριστίνα Αλούπη. Η ξανθιά παρουσιάστρια, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένειά της και εργάζεται στην Αμερική, μεταξύ άλλων, μίλησε για…

… το ενδεχόμενο να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί: «Ο σύζυγός μου θέλει και μια κόρη. Εγώ του ζητάω ένα “διάλειμμα” γιατί έχω κουραστεί λίγο...» .

… τις δύσκολες εγκυμοσύνες της: «Χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, είχα πολύ δύσκολες εγκυμοσύνες. Υπέφερα. Πολλά συμπτώματα, δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Είχα κρεβατωθεί κάποιες εβδομάδες, δεν μπορούσα πολύ απλά να σηκωθώ…» .

… τη σχέση της με τον σύζυγό της που κλονίστηκε μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους: «Με τον ερχομό του πρώτου παιδιού δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα, δεν χάσαμε καθόλου τις ισορροπίες μας, ήμασταν μια χαρά. Με τον ερχομό όμως του δεύτερου παιδιού οι ισορροπίες χάθηκαν, χωρίς να συνέβη κάτι ή να άλλαξε η συμπεριφορά του ενός προς τον άλλον. Περισσότερο ήταν το ότι δεν είχαμε χρόνο, να βρισκόμαστε ποιοτικά ως ζευγάρι, να τα πούμε, να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί, να πάμε ένα σινεμά, ένα φαγητό. Ποτέ δεν είναι όλα τέλεια και άψογα. Έχουμε ελαττώματα, θα υπάρξουν και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις…» .

… την απόφαση που πήραν να επισκεφτούν σύμβουλο γάμου προκειμένου να βρουν ξανά τις ισορροπίες τους: «Επιλέξαμε κάποια στιγμή να συμβουλευτούμε έναν ειδικό, διότι δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε σωστά και είδαμε ότι δεν έχουμε κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα και αναρωτιόμασταν γιατί υπάρχουν κάποια παράπονα; Και είδαμε ότι δεν ακούγαμε σοβαρά τι λέει ο ένας στον άλλο…» .

… το κομμάτι της Ελλάδας που θα πάρει μαζί της στην Αμερική: «Μαζί μου θα πάρω όλες τις αναμνήσεις από την υπέροχη βάφτιση που κάναμε, το πολύ όμορφο καλοκαίρι και όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασα με την οικογένειά μου. Δεν σου κρύβω ότι μου λείπει… Ελπίζω να γυρίσουμε κάποια στιγμή πίσω μόνιμα…» .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More