Χριστίνα Αλούπη – Κωνσταντίνος Κέφαλος: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του γιου τους!

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν εχθές για την Χριστίνα Αλούπη και τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κέφαλο. Το απόγευμα της Κυριακής, το αγαπημένο ζευγάρι βάφτισε τον μόλις οκτώ μηνών γιο του, σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη, με νονό τον Διευθυντή του περιοδικού OK! Νίκο Γεωργιάδη. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Αλέξανδρος – Παναγιώτης, καθώς Παναγιώτη λένε και τον πατέρα της όμορφης παρουσιάστριας, θέλοντας έτσι να τον τιμήσει.

Μπορεί, η Χριστίνα και ο Κωνσταντίνος να μένουν μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ωστόσο θέλησαν να κάνουν τη βάφτιση στην Αθήνα, με σκοπό να δώσουν το παρών οι γονείς τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Παρά το άγχος της μανούλας για τις προετοιμασίες του μυστηρίου, η βάφτιση πήγε όπως ακριβώς την είχε ονειρευτεί και σχεδιάσει για το μωράκι της. Να θυμίσουμε πως ο μικρός ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Γενάρη, γεμίζοντας χαμόγελα χαράς την οικογένειά της, ενώ το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο, τον αξιολάτρευτο Αντρέα.

Η περήφανη μητέρα έλαμπε από ευτυχία ενώ ήταν απλά εντυπωσιακή μέσα στην floral maxi τουαλέτα, που σχεδίασε ο Βασίλης Ζούλιας, που επέλεξε να φορέσει για τη βάφτιση του γιου της. Η ίδια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και κάποια στιγμή δάκρυσε βλέποντας τον μικρό να παίρνει την ευλογία του Θεού. Ο μικρός με το που έκανε το baby bloom άρχισε να κλαίει, ωστόσο όταν ήρθε η ώρα των αναμνηστικών φωτογραφιών ηρέμησε στην αγκαλιά τόσο της μαμάς του όσο και του νονού του!

Ο φωτογράφος Πέτρος Χόντος βρέθηκε στο μυστήριο και σου μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη βάφτιση του μικρού Αλέξανδρου Παναγιώτη!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Μάλιστα, στη βάφτιση έδωσαν το παρών αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, όπως η Χριστίνα Παππά, η Σόφη Πασχάλη, η Βίκυ Κάβουρα, η Στέλλα Γιαμπουρά αλλά και οι pr managers Χάρης Σιανίδης και Γιάννης Καζανίδης.

Βίκυ Κάβουρα-Νίκος Γεωργιάδης-Χριστίνα Αλούπη-Σόφη Πασχάλη

Βίκυ Κάβουρα-Σόφη Πασχάλη

Γιάννης Καζανίδης-Χριστίνα Αλούπη

Στέλλα Γιαμπουρά

Νίκος Γεωργιάδης-Χάρης Σιανίδης-Χριστίνα Αλούπη-Κωνσταντίνος Κέφαλος

Νίκος Γεωργιάδης-Γιώργος Πράσινος-Χριστίνα Αλούπη-Κωνσταντίνος Κέφαλος

Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More