Χριστίνα Αλούπη: Μαγικές στιγμές στην Σκόπελο στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της! [pics]

Η Χριστίνα Αλούπη διανύει μία από τις πιο γλυκές περιόδους στην ζωή μιας γυναίκας. Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο είναι έγκυος για δεύτερη φορά και μάλιστα πριν λίγες μέρες μπήκε στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αυτές τις ημέρες, η όμορφη Χριστίνα έχει επιστρέψει από τις Ηνωμένες Πολιτείες πίσω στην Ελλάδα, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον γιο της, Αντρέα.

Αφού μητέρα και γιος βρέθηκαν στην Χαλκιδική, όπου η Χριστίνα και ο σύζυγός της διατηρούν εξοχικό σπίτι, ταξίδεψαν για την όμορφη Σκόπελο. Ο Κωνσταντίνος Κέφαλος βρίσκεται ακόμα στις ΗΠΑ και αναμένεται να ακολουθήσει την οικογένειά του στις διακοπές τους μέσα στις επόμενες μέρες.

Μέχρι τότε, η εγκυμονούσα Χριστίνα Αλούπη ζει μαγικές στιγμές στο νησί των Σποράδων πάντα παρέα με τον αξιολάτρευτο 2χρονο γιο της, κάνοντας βουτιές στα καταγάλανα νερά της Σκοπέλου. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, το γνωστό μοντέλο βρέθηκε και στον γνωστό λόφο Mamma Mia Cliff, όπου έγιναν τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας, με πρωταγωνίστρια την Meryl Streep.

Read More

And More