Χριστίνα Αλούπη: Ο γιος της κολυμπάει και μας κάνει να λιώνουμε! Video

Ίσως το πιο γλυκό βίντεο που είδαμε σήμερα. Η Χριστίνα Αλούπη είναι μια ευτυχισμένη μητέρα ενός πανέμορφου μωρού 9 μηνών, το οποίο μάλιστα το βάφτισε πριν μερικές εβδομάδες και πήρε το όνομα Ανδρέας. Το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει για την όμορφη παρουσιάστρια, τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κέφαλο και τον γιο τους. Το ζευγάρι έκανε τις διακοπές του στην Χαλκιδική και στην Μύκονο, αλλά και μήνα του μέλιτος στις εξωτικές Μαλδίβες και τώρα συνεχίζει οικογενειακά, στο εξοχικό του στην Σάνη της Χαλκιδικής.

Το μωρό όσο μεγαλώνει μπορεί να κάνει μπάνιο στην πισίνα και μάλιστα, η Χριστίνα Αλούπη βρήκε ένα τέλειο τρόπο για να είναι ασφαλές! Έβαλε στον μικρό Ανδρέα μια μικρή κουλούρα γύρω στο κεφάλι του και έτσι ο μικρός ανενόχλητος πλατσούριζε στα γαλανά νερά. Η παρουσιάστρια ανέβασε το γλυκό βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram και έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και την ελληνική showbiz να λιώσουν!
Δες το βίντεο:

This is too cute and funny not to share❣️???? Happy August???????????????? #mybaby #floating #summer #pooldays #babyboy #socute #cutie #happybaby #swimming #proudmama #9monthsold #summer17 #vacation #greece #otteroobaby #otteroo @otteroobaby ???? he loves it!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina????Aloupi (@aloupichristina) στις

Read More

And More