Χριστίνα Αλούπη: Παιχνίδια στην θάλασσα με τον γιο της στην Χαλκιδική! Φωτογραφίες

Χριστίνα Αλούπη: Παιχνίδια στην θάλασσα με τον γιο της στην Χαλκιδική! Φωτογραφίες | tlife.gr

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, η Χριστίνα Αλούπη επέλεξε την Χαλκιδική για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές! Βέβαια, η καλλονή παρουσιάστρια έτρεχε πυρετωδώς για τις προετοιμασίες της βάφτισης του δεύτερου γιου της, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Ο μικρός της πρίγκιπας πήρε το όνομα Αλέξανδρος Παναγιώτης, ενώ νονός του έγινε ο Διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! και γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης.

Η Χριστίνα διατηρεί εξοχικό στην περιοχή Σάνη της Χαλκιδικής και δεν περνά καλοκαίρι χωρίς να την επισκεφτεί! Να σου θυμίσουμε πως η ξανθιά καλλονή και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κέφαλος μένουν μόνιμα στις ΗΠΑ, όπου πρόκειται και να επιστρέψουν σε λίγες ημέρες.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE «τσάκωσε» αυτό το καλοκαίρι την Χριστίνα Αλούπη μαζί με τον πρωτότοκο γιο της, Ανδρέα στην παραλία της Χαλκιδικής να απολαμβάνουν την θάλασσα. Μαμά και γιος δεν σταμάτησαν να παίζουν παιχνίδια στην άμμο και να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στο κύμα! Ο μικρός Αντρέας όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο ξετρελαίνει τους γονείς του, ενώ μιας και είναι πλέον ο μεγάλος αδερφός προστατεύει πάντα τον μικρό Αλέξανδρο-Παναγιώτη.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

READ more