Χριστίνα Αλούπη: Περιγράφει τη ζωή στις ΗΠΑ με τον κορονοϊό – “Δεν μας έχει πει κανείς να κάτσουμε σπίτι”

Στην έκτακτη εκπομπή του MEGA για τον κορωνοϊό μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός Χριστίνα Αλούπη, η οποία ζει με την οικογένειά της στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Η γνωστή Ελληνίδα αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και πως μέχρι στιγμής δεν έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα για την πανδημία, που σκορπά νεκρούς σε όλο τον πλανήτη.

«Αποφασίσαμε να μείνουμε στο σπίτι στις 17 Μαρτίου οικογενειακώς. Οικειοθελώς, καθώς δεν υπήρχε καμία εντολή στην Οκλαχόμα. Βλέπαμε τι γίνεται στην Ιταλία και στη Νέα Υόρκη και καθίσαμε σπίτι», ανέφερε. «Η καθημερινότητά μας είναι δύσκολή όπως όλων. Αυτό που μας ανησυχεί είναι η κατάσταση γύρω μας. Το πώς αντιδρούν οι πολίτες στην Αμερική», πρόσθεσε η Χριστίνα Αλούπη.

«Έπαθα σοκ στις 16 Μαρτίου όταν πήγα στο σούπερ μάρκετ και δεν βρήκα βασικά πράγματα. Χαρτί υγείας, σαπούνι για τα χέρια, κρέας, απολυμαντικά. Ήταν σαν να μπαίνω σε σούπερ μάρκετ σε κατάσταση πολέμου. Και αυτό συνεχίστηκε και τις επόμενες εβδομάδες», τόνισε η Χριστίνα Αλούπη σημειώνοντας ότι πλέον έχουν ισχύσει κανόνες περιορισμένων αγορών στα σούπερ μάρκετ.

«Δεν κάθονται μέσα οι πολίτες. Έχουν κλείσει τις υπηρεσίες που δεν είναι αναγκαίες, αλλά δεν υπάρχει καμία εντολή να μείνουμε μέσα», τόνισε η ίδια.

«Ο κόσμος κάνει βόλτες, κάνουν πικνίκ. Οι παιδικές χαρές είναι γεμάτες. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι γίνεται, έχει μπερδευτεί. Υπάρχει τρομαχτική διαφορά στην πληροφόρηση που παίρνουμε, άλλα λέει το ένα κανάλι και άλλα το άλλο. Στην αρχή έβγαινε ο Τραμπ κ έλεγε ότι είναι μια φάρσα αυτό, μια απλή γρίπη και θα το ξεπεράσουμε. Σιγά σιγά είδε και ο ίδιος ότι δεν είναι φάρσα, και προσπαθεί να το μαζέψει», κατέληξε η Χριστίνα.

Read More

And More