Χριστίνα Αλούπη: Η πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη και τα γενέθλια του συζύγου της! [pics,vid]

Χριστίνα Αλούπη: Η πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη και τα γενέθλια του συζύγου της! [pics,vid] | tlife.gr

Mια υπέροχη Πρωτοχρονιά  πέρασε η Χριστίνα Αλούπη στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Θεσσαλονίκη! Η παρουσιάστρια ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας με τον σύζυγό της και τον κούκλο γιο της και μοιράστηκε μερικές από αυτές μαζί μας! Η Χριστίνα ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με φωτογραφίες από την πρωτοχρονιά αλλά και την τούρτα που πρόσφερε στον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κέφαλο!

«Θέλουμε και δεύτερο παιδί σύντομα. Σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και θα ήταν ωραίο να είναι τα παιδιά μας κοντά σε ηλικία. Ελπίζουμε να είμαστε τόσο τυχεροί και τη δεύτερη φορά όσο ήμασταν με τον Ανδρέα! Πριν καν γεννηθεί ο γιος μας λέγαμε ότι θέλουμε ιδανικά ένα αγόρι και ένα κορίτσι, αλλά τελικά όποιο και αν είναι το φύλο του επόμενου μωρού μας δεν έχει σημασία, τα παιδιά είναι ευλογία» δήλωσε η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real, κάνοντας εμφανή την επιθυμία της να αποκτήσει και δεύτερο παιδάκι!

«Χρόνια πολλά έρωτα της ζωής μου» έγραψε η Χριστίνα κάτω από το βίντεο όπου ο αγαπημένος της σβήνει το κεράκι από την τούρτα των γενεθλίων του!

READ more