Χριστίνα Αλούπη: Στην Μύκονο με τις φίλες της, πριν τον μήνα του μέλιτος! [pics]

Μόλις πριν λίγες μέρες, η Χριστίνα Αλούπη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Κέφαλο, σε μια όμορφη τελετή στην Θεσσαλονίκη. Η παρουσιάστρια ήταν μια πανέμορφη νύφη και έλαμπε δίπλα στον άντρα της ζωής της. Μάλιστα, αμέσως μετά τον γάμο τους, βάφτισαν και το γιο τους Αντρέα, το μωρό που σφράγισε την ευτυχία τους και δυνάμωσε τον έρωτά τους.
Μετά την κούραση του γάμου, η Χριστίνα Αλούπη και ο Κωνσταντίνος Κέφαλος, καθυστέρησαν τον μήνα του μέλιτος για να απολαύσουν ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα. Πρώτα επισκέφθηκαν το εξοχικό τους σπίτι στην Σάνη της Χαλκιδικής, ενώ στην συνέχεια πήγαν και στην Μύκονο, ώστε να ζήσουν χαλαρές στιγμές ως ζευγάρι. Βέβαια, η πανέμορφη παρουσιάστρια βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο για να τον περάσει και με τις φίλες της, την Νεσχάν Μουλαζίμ και την Στέλλα Δημητρίου. Οι τρεις καλλονές απόλαυσαν τις βουτιές τους στο Νησί των Ανέμων, λίγο πριν η Χριστίνα ταξιδέψει για εξωτικό προορισμό.
Η Χριστίνα αν και δεν είχε πάρει πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη της εντυπωσιάζει με τις εκπληκτικές αναλογίες της και το καλλίγραμμο κορμί της, μόλις 9 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της!

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More