Χριστίνα Αλούπη: Βραδινή έξοδος στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης!

Η Χριστίνα Αλούπη διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πού ευτυχιμένη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός, που μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Αμερική και Ελλάδα, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

Το ίδιο ευτυχισμένος, έγινε με το άκουσμα της είδησης και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος. “Ο σύντροφός μου είναι τρελαμένος θέλαμε πολύ και οι δυο”, είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του και ανέφερε για το θέμα του γάμου: “Κάποια στιγμή θα γίνει και ο γάμος. Δεν αγχωνόμαστε”.

Το TLIFE απαθανάτισε τη μέλλουσα μανούλα σε βραδινή της έξοδο σε γνωστό club στον Άγιο Κοσμά. Η Χριστίνα βρέθηκε μαζί με την παρέα της στο πάρτι γενεθίων του Γιάννη Αϊβάζη και επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα που διαγράφει τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164