Χριστίνα – Ιουστίνα Αρχοντή: Έτσι απαντά στην Άννα Χατζησοφιά για την απόφαση να μη βρίσκεται στον νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς (video)

Τη γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο Καφέ της Χαράς και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να μείνει χαραγμένη στις μνήμες μας ως η μικρή γλυκιά  “Μπουλίτσα“. Ο λόγος για την Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή που πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας η νεαρή Χριστίνα μίλησε στην εκπομπή “Pop Up” για τις σπουδές της απαντώντας μάλιστα και στα όσα υποστήριξε η Άννα Χατζησοφιά για την απόφαση να μη συμμετέχει στο νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς.

“Οι σπουδές μου ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που δεν έκανα κάτι στο χώρο της υποκριτικής όλο αυτό το διάστημα. Δεν έχω πάει σε σχολή υποκριτικής. Έχω παρακολουθήσει όμως μαθήματα από δυο σπουδαίους ανθρώπους του  Εθνικού θεάτρου απλά είχαν προτεραιότητα οι σπουδές μου στο χώρο στις επιστήμες υγείας” είπε και συνέχισε, “Δεν υπάρχει πικρία. Δε στεναχωριέμαι πλέον γιατί είναι η απόφαση που έχουν πάρει τα κατάλληλα πρόσωπα. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια που ξεπερνούν τα αρνητικά”.

Όσο για την ξεχωριστή σχέση που έχει με τη μαμά της είπε,  “Η μαμά μου είναι ο φύλακας άγγελός μου επί γης. Αν δε τη είχα δε θα είχα γίνει ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Μπορεί για κάποιους να είναι πολύ γύρω μου και να θεωρούν ότι με σφίγγει αλλά αυτό δεν ισχύει. Ο μπαμπάς μου είναι η μαμά μου και αυτό τα λέει όλα”.

Read More

And More