Χριστίνα Κανελλοπούλου: Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη που πήγε στο GNTM αλλά “κόπηκε” (pics,vid)

Το GNTM επέστρεψε με τον τρίτο και ανατρεπτικό κύκλο του, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star Channel, με το κοινό να καθηλώνεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στους δέκτες του για χάρη του reality μόδας!

Τα κορίτσια και τα αγόρια που έχουν ως όνειρο μια καριέρα στο modelling βρέθηκαν μπροστά στους κριτές στις auditions αλλά και στα bootcamps, έκαναν πασαρέλα, κάποιοι πέρασαν και κάποιοι… κόπηκαν!

Ανάμεσα στα επίδοξα μοντέλα που πέρασαν από τις auditions του GNTM ήταν ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο, το οποίο είχαμε δει στο τρέιλερ της πρεμιέρας, αλλά “κόπηκε” με συνοπτικές διαδικτυακές διαδικασίες και δεν προβλήθηκε ποτέ η εμφάνισή του στο show.

Ο λόγος για την Χριστίνα Κανελλοπούλου, την καλλονή σύντροφο του γνωστού πολίστα Κώστα Κοκκινάκη! Το νεαρό μοντέλο είναι μόλις 22 ετών, ασχολείται επαγγελματικά με το modelling, ενώ μάνατζερ της είναι η Έλενα Χριστοπούλου. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει μεταξύ του, η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο!

Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου είναι full in love και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε βραδινή έξοδό τους. Ο γοητευτικός πολίστας στηρίζει τη σύντροφό του στα πάντα και ειδικά στην απόφαση της να πάει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο GNTM. Οι δυο τους, μάλιστα, αυτό το καλοκαίρι επέλεξαν την Κρήτη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπου έζησαν τον έρωτά τους μακριά απ’ όλους και απ’ όλα!

Δες φωτογραφίες από τα προσωπικά της social media:

Read More

And More