Χριστίνα Κολέτσα: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της! [pics]

Το βράδυ της Παρασκευής, το North Live Stage έκανε πρεμιέρα με πρωταγωνιστές τον Αντύπα, την Αγγελική Ηλιάδη και την Χριστίνα Κολέτσα. Συμμετοχή στο νέο σχήμα έχει ο Πρόδρομος, η Τραιάνα Ανανία και πολλοί άλλοι νέοι τραγουδιστές.

Η Χριστίνα έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή εμφάνισή της και διασκέδασε με τις επιτυχίες της τους θαμώνες του μαγαζιού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η sexy τραγουδίστρια μπορεί να άφησε για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, καθώς πέρυσι πήρε μέρος στον πρώτο κύκλο του “Nomads”, ζώντας έτσι μία από τις μεγαλύτερες περιπέτειες της ζωής της. Πλέον έχει επιστρέψει κανονικά στη βάση της και απολαμβάνει την καινούργια συνεργασία της.

Η Χριστίνα προτιμάει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φωτογραφικά φλας και αυτός είναι και ο λόγος που δεν γνωρίζουμε πολλά για τις σχέσεις της. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και απαθανάτισε την όμορφη τραγουδίστρια τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της όσο και on stage.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More