Χριστίνα Κολέτσα: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Nomads! [pic,vid]

Η Χριστίνα Κολέτσα αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads, έτσι ξαφνικά! Η παίκτρια του reality επιβίωσης το είχε δηλώσει στο επεισόδιο της Τετάρτης, αλλά στην έναρξη του χθεσινού εξήγησε όλους τους λόγους που την έκαναν να σταματήσει να αγωνίζεται και να φύγει από το Palawan. Μάλιστα, η τραγουδίστρια επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα, αλλά δεν θέλησε να βγει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όπως είθισται, καθώς ήταν αρκετά κουρασμένη.

«Οι λόγοι που αποφάσισα να αποχωρήσω δεν κρύβουν κάποια πικρία, ούτε κάποιο μεγάλο μυστικό. Είναι απλά η ανάγκη μου να εκφράζομαι πάντα έτσι όπως νιώθω, να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι ελεύθερη, να ανήκω ή να μην ανήκω κάπου. Είναι η απόφασή μου να μην στεναχωρώ κάποιον, παίρνοντας ή μη παίρνοντας θέση σε οτιδήποτε συμβαίνει και διαδραματίζεται πλέον στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Κολέτσα.
Πριν λίγη ώρα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να ποζάρει με μαγιό σε κάποια από τις παραλίες του Palawan!
Δες την φωτογραφία:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Astray Artist (@christina_koletsa) στις


Δες όλα όσα είπε κατά την αποχώρησή της:

Read More

And More