Χριστίνα Κοντοβά: Απόδραση στη Μύκονο με τον Τζώνη Καλημέρη, μετά το bike trip στην Ελλάδα! [pics,video]

Πάνω σε… δύο τροχούς πέρασαν ένα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης. Το ζευγάρι καβάλησε τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του, ντύθηκε όπως απαιτεί η περίσταση και πραγματοποίησε ένα απίθανο bike trip στην Ελλάδα.

Λίγο πριν τον δεκαπενταύγουστο, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης επέστρεψαν στην Αθήνα μετά από 24 μέρες ταξιδιού και 4,500 χιλιομέτρων στον δρόμο. Οι δυο τους έζησαν μοναδικές εμπειρίες και πέρασαν υπέροχες στιγμές, έχοντας επισκεφτεί μερικά από τα πιο ωραία μέρη της χώρας μας.

Οι διακοπές τους, όμως, δεν τελείωσαν έτσι. Το απόγευμα της Δευτέρας, έχοντας φτιάξει ξανά τις βαλίτσες τους, έφυγαν για Μύκονο, προκειμένου να περάσουν μερικές μέρες στο αγαπημένου τους νησί, το οποίο επισκέπτονται αρκετές φορές μέσα στον χρόνο.

Η γνωστή σχεδιάστρια, ως λάτρης του Instagram, δημοσίευσε στα stories της μερικές στιγμιότυπα από το αεροδρόμιο, δείχνοντας στους followers της πώς ταξιδεύει μαζί με τον καλό της τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, αλλά και ένα βίντεο που έβγαλε μέσα από το αεροπλάνο, πάνω από το νησί των ανέμων.

Μόλις έφτασε, μάλιστα, στο ξενοδοχείο και βολεύτηκε στο δωμάτιο, φωτογραφήθηκε χαμογελαστή, φορώντας ένα μάξι λευκό φόρεμα, δείχνοντας ευδιάθετη και ανανεωμένη.

Read More

And More