Χριστίνα Κοντοβά: Αποκαλύπτει πρώτη φορά ότι είχε δύο ατυχείς εγκυμοσύνες – Η βάφτιση της κόρης της

Η Χριστίνα Κοντοβά έκανε ένα live στο Instagram μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ώστε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με την υιοθεσία της μικρής Ada από την Ουγκάντα. 

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία υιοθεσίας της κόρης της, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε – χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες – ότι στο παρελθόν είχε δύο ατυχείς εγκυμοσύνες. 

«Φέτος είμαι επίσημα μαμά, και πέρσι είχα την Ada, αλλά φέτος είμαι μητέρα της και στα χαρτιά/ Όταν βρεθήκαμε με την Ada, μιλούσε μια τοπική διάλεκτο της Ουγκάντα. Από την πρώτη στιγμή της μιλούσα ελληνικά και με το attitude ότι καταλαβαίνει. Έχει μια κλίση στις γλώσσες» αποκάλυψε η Χριστίνα Κοντοβά. 

«Το παιδί μέσα σε δυο μήνες μιλούσε ελληνικά» τόνισε με τη σειρά της η Σίσσυ Χρηστίδου, με την κολλητή της να απαντάει «Μιλάει πεντακάθαρα ελληνικά, πάνω από έναν χρόνο τώρα».

«Τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή και το λέω εγώ που έχω μείνει δυο φορές έγκυος και οι δύο εγκυμοσύνες δεν έχουν πετύχει. Το θέμα είναι να ξεκινήσεις από κάπου. Είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί στην Ουγκάντα, περνάς από εξετάσεις, επιτροπές. Εγώ έμεινα εκεί 13 μήνες αλλά αυτό θεωρείται και γρήγορο. Η αναδοχή είναι μίνιμουμ 12 μήνες. Περάσαμε δυο φορές πάνελ, είχαμε κοινωνική λειτουργό που μας έκανε ελέγχους, δικαστήριο, ήταν μεγάλη η διαδικασία. Ειδικά οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν πολύ δύσκολοι» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Κοντοβά.

«Τα παιδιά προσαρμόζονται, δένονται πιο εύκολα μαζί σου, το δύσκολο είναι εσύ να δεθείς μαζί τους» ανέφερε επίσης η ευτυχισμένη μανούλα.

Μάλιστα, την ρώτησαν και αν σκέφτεται να χαρίσει ένα αδερφάκι στην μικρή Ada: «Δεν μας το έχει συζητήσει καθόλου και ελπίζω να μην το κάνει. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα ξανά σε αυτή τη διαδικασία. Θα δούμε. Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο ή να κάνω βιολογικό παιδί ή να υιοθετήσω ξανά. Αυτή τη στιγμή θέλω να απολαύσω το τώρα».

«Σε λίγο καιρό θα τη βαφτίσουμε, αυτή την περίοδο οργανώνουμε τη βάφτιση» αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία θα είναι και η νονά της Ada.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

«Έχω σκεφτεί το κομμάτι του ρατσισμού. Στην αρχή σκεφτόμουν ότι το παιδί θα έχει ρατσισμό και είναι κοντό, χοντρό, οτιδήποτε. Τα παιδιά αντιμετωπίζουν ρατσισμό. Όταν άρχισα να έχω συναισθήματα για την Ada αυτό με φόβιζε όλο και πιο πολύ. Αυτά τα έλεγα πριν το γνωρίζω, το έβλεπα και λίγο τουριστικά. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα δεν το έχουμε αντιμετωπίσει και ούτε πρόκειται να την προετοιμάσω για κάτι τέτοιο. Θέλω να την προετοιμάσω να αγαπάει τον εαυτό της, να είναι σίγουρη για αυτό που είναι, να είναι γεμάτη από αγάπη. Πιστεύω ότι αν είναι δυνατό το παιδί, μπορεί να αντιμετωπίσει τον κόσμο» εξομολογήθηκε επίσης η Χριστίνα Κοντοβά.

Read More

And More