Χριστίνα Κοντοβά: Εκμεταλλεύεται τον εγκλεισμό στο σπίτι για δημιουργία, δουλειά και γυμναστική! Φωτογραφίες

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης ήταν από τους πρώτους celebrities της εγχώριας showbiz που γνωστοποίησαν ότι έχουν όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού. Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν προχώρησε στο απαραίτητο τεστ αλλά ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών να μπει σε καραντίνα στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι και οι δύο να γίνουν εντελώς καλά.

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια ρούχων διαθέτει έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν καθημερινά τροφοδοτεί το προφίλ της με φωτογραφίες από την καθημερινότητά της εν μέσω καραντίνας! Η ίδια προσπαθεί να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει αυτή η κατάσταση στις ζωές μας. Τώρα που μένει σπίτι, η Χριστίνα Κοντοβά έχει αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στη νέα της συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020, η οποία και διατίθεται στα online shops της.

Καθημερινά, η σχεδιάστρια μόδας ξυπνάει αρκετά νωρίς και ασχολείται με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ πλέον έχει όλο τον χρόνο να σχεδιάζει νέα σύνολα αλλά και να τα… δοκιμάζει! Παράλληλα, πάντα θα βρει χρόνο μέσα στη μέρα, ώστε να κάνει και την γυμναστική της, ενώ αποφάσισε να αλλάξει και την διακόσμηση του σπιτιού της. Τα βράδια, βέβαια, είναι αφιερωμένα σε εκείνη και τον αγαπημένο της και μαζί μπαίνουν στην κουζίνα και μαγειρεύουν!

Δες στιγμιότυπα:

Read More

And More