Χριστίνα Κοντοβά: Η επίσκεψη στη Σίσσυ Χρηστίδου και το δώρο για την κόρη της, Ada

Η Χριστίνα Κοντοβά από την διαδικασία της υιοθεσίας, μέχρι τις πρώτες μέρες στο σπίτι με την μικρή της, Ada, αποφάσισε να μοιραστεί αυτό το ταξίδι της ως νέα μητέρα, μέσα από τα social media.

Πάντα στο πλευρό της, η Σίσσυ Χρηστίδου, η παρουσιάστρια με την οποία η Χριστίνα Κοντοβά συνδέεται με μια μακροχρόνια φιλία. Όπως μάλιστα ανακοίνωσαν πρόσφατα, η Σίσσυ Χρηστίδου θα είναι η νονά της κόρης της, κάτι το οποίο φέρνει ακόμη πιο κοντά τις δύο γυναίκες οι οποίες πλέον εκτός από φίλες, είναι και κουμπάρες.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Χριστίνα Κοντοβά – Η επίσκεψη στη Σίσσυ Χρηστίδου

Όπως αποκάλυψε μέσω instagram, η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της επισκέφτηκαν τη νονά Σίσσυ Χρηστίδου η οποία της προέφερε λούτρινο πλεκτό εμπνευσμένο από την Ada.

Χριστίνα Κοντοβά – Οι πρώτες στιγμές με την Ada

Σε συνέντευξή της στην Vogue Greece, η Χριστίνα Κοντοβά είχε αποκαλύψει: «Είχα φοβερή ανυπομονησία και ενθουσιασμό, μέχρι να τη συναντήσω, αλλά όταν ήρθε η στιγμή της γνωριμίας μας, ήμουν φοβισμένη. Φοβόμουν, πώς θα με δει, πώς θα με νιώσει, πώς θα συνεννοηθούμε μέχρι να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα – εκείνη ακόμα έλεγε λίγες λέξεις στην τοπική διάλεκτο.

Ένιωσα πολύ περίεργα γιατί συνάντησα για πρώτη φορά ένα παιδί – που δεν ήταν βρέφος – καταλάβαινε τα πάντα – και τα επόμενα λεπτά το πήρα αγκαλιά και έφυγα. Τα είχα χαμένα. Δεν ήξερα πώς να τη φροντίσω, με αποτέλεσμα να την ταϊζω συνέχεια. Τελικά μας έφερε κοντά ένα παιχνίδι», είχε εξομολογηθεί η Χριστίνα Κοντοβά.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Read More

And More