Χριστίνα Κοντοβά: Με την Ada στη βάφτιση της «κολλητής» της από την Ουγκάντα

Τα τελευταία δύο χρόνια η Χριστίνα Κοντοβά είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά και αυτή η αλλαγή οφείλεται στην απόφαση που πήρε να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα, τη μικρή Ada.

Το ταξίδι προς τη μητρότητα για τη Χριστίνα Κοντοβά ξεκίνησε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Aφρική όπου είχε βρεθεί με την Action Aid.

Για ένα μεγάλο διάστημα, η Χριστίνα Κοντοβά χρειάστηκε να μείνει στην Ουγκάντα, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας. Η γνωστή σχεδιάστρια, αν και βρισκόταν μακριά από το σπίτι, τους φίλους, τους συγγενείς και τη δουλειά της, δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Ήταν αποφασισμένη να ζήσει το όνειρό της, που δεν ήταν άλλο από το να γίνει η μητέρα της Ada.

Η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετά πράγματα με τους διαδικτυακούς της φίλους, το Σάββατο 12/11 μας σύστησε την φίλη της με την οποία ταξίδεψαν μαζί στην Ουγκάντα, για να ζήσουν μαζί τη μοναδική εμπειρία της υιοθεσίας.

Η Χριστίνα Κοντοβά βρέθηκε μαζί με την κόρη της στη βάφτιση που έκανε η φίλη της, Μάνια Δούρου για την μικρή της κόρη, Sara.

Η σχεδιάστρια μόδας μάλιστα, δημοσίευσε στο Instagram και ένα απολαυστικό βίντεο από το τραπέζι που ακολούθησε μετά την βάπτιση, στο οποίο βλέπουμε την Sara και την Ada να χορεύουν νησιώτικα, πιο χαρούμενες από ποτέ.

«Δύο Ουγκαντέζες χορέουν νησιώτικα», έγραψε στην ανάρτησής της η Χριστίνα Κοντοβά.

 

 

Read More

And More