Χριστίνα Κοντοβά: Μένει σπίτι και περνάει την ώρα της όσο πιο δημιουργικά γίνεται! [pics,vid]

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης ήταν από τους πρώτους celebrities της εγχώριας showbiz που γνωστοποίησαν ότι έχουν όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού. Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν προχώρησε στο απαραίτητο τεστ αλλά ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών να μπει σε καραντίνα στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι και οι δύο να γίνουν εντελώς καλά.

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια ρούχων διαθέτει έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν καθημερινά τροφοδοτεί το προφίλ της με φωτογραφίες από την καθημερινότητά της εν μέσω καραντίνας! Η ίδια προσπαθεί να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει αυτή η κατάσταση στις ζωές μας.

Η Χριστίνα Κοντοβά προσπαθεί να περνά την ώρα της στο σπίτι όσο περισσότερο δημιουργικά γίνεται! Η σχεδιάστρια μόδας συνεχίζει να δουλεύει κατ’ οίκον, σχεδιάζοντας και προετοιμάζοντας τις νέες της συλλογές, ενώ τα βράδια μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει για εκείνη και τον σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη! Το Σάββατο, η Χριστίνα έκανε μια αναδρομή στις αναμνήσεις της και θυμήθηκε όλα τα ξεχωριστά ταξίδια που έκανε πριν την καραντίνα… παρέα με τον τετράποδο φίλο της.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More