Χριστίνα Κοντοβά: Ο λόγος που αναβλήθηκε η βάφτιση της Ada – Η ευλογία του παπά και οι οικογενειακές φωτογραφίες

Σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης υποδέχτηκαν φίλους και συγγενείς στο Νυμφαίο της Φλώρινας για τη βάφτιση της κόρης τους, Ada. 

Ωστόσο, το μυστήριο αναβλήθηκε καθώς όπως έγινε γνωστό το περασμένο Σάββατο η νονά της μικρής, Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Το πάρτι όμως δεν ακυρώθηκε και μάλιστα η Ada πήρε την ευλογία του παπά. 

Η Χριστίνα Κοντοβά με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθάρισε τι συνέβη με τη βάφτιση της κόρης της: «Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους @sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε πως πράγματι η βάφτιση ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα στο Νυμφαίο ωστόσο αναβλήθηκε αφού η παρουσιάστρια και νονά της μικρής Ada νοσεί από Covid-19.

«Να σας πω και για την που με ρωτάτε, η βάφτιση ήταν όντως προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα γιατί το Σαββατοκύριακο έχω την εκπομπή και δεν θα μπορούσα να την βαφτίσω, αλλά όπως καταλαβαίνετε η βάφτιση δεν έγινε γιατί η νονά είναι σε αυτή την κατάσταση εδώ

Παρόλα αυτά, επειδή ο κόσμος είχε ανέβει ήδη στο Νυμφαίο, έγινε ένα πάρτι που γιορτάζει την ύπαρξή της, από το οποίο λείπω και είμαι πάρα πολύ έξαλλη, αλλά δεν έγινε βάφτιση, η βάφτιση θα γίνει όταν βγούμε από αυτή την συνθήκη».

Read More

And More