Χριστίνα Κοντοβά: Οικογενειακή απόδραση στα χιόνια με τον σύντροφό της και τη μικρή Ada – Φωτογραφίες

Μία από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Χριστίνα Κοντοβά, καθώς εδώ και λίγο καιρό κατάφερε να υιοθετήσει ένα μικρό κοριτσάκι από την Ουγκάντα.

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας μετά από 13 ολόκληρους μήνες στην Αφρική, πλέον έχει επιστρέψει για τα καλά στην Ελλάδα μαζί με την μικρή Ada, η οποία πλέον αποτελεί όλη της τη ζωή!

Μητέρα και κόρη είναι αχώριστες ενώ η Χριστίνα Κοντοβά προσπαθεί καθημερινά να χαρίζει όμορφες στιγμές και εμπειρίες στην μικρή Ada. Αυτό έκανε και αυτή τη φορά, αποφασίζοντας να κάνει μία απόδραση για το Σαββατοκύριακο, μαζί με τον σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη και την μικρή Ada.

Οι τρεις του αποφάσισαν να επισκεφθούν έναν χειμερινό προορισμό με χιόνια. Η Χριστίνα Κοντοβά μάλιστα, μοιράστηκε και σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, στα οποία βλέπουμε την μικρή Ada να παίζει στο χιόνι, φτιάχνοντας έναν χιονάνθρωπο.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η μικρή Ada, παρά το τσουχτερό κρύο, έδειχνε πολύ ενθουσιασμένη στην πρώτη της βόλτα στα χιόνια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Read More

And More