Χριστίνα Κοντοβά – Σίσσυ Χρηστίδου: Η φιλία που εξελίχθηκε σε κουμπαριά – «Σου την εμπιστεύομαι με αγάπη»

Η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουνίου βάφτισε την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά στο Νυμφαίο της Φλώρινας.

Η βάφτιση της μικρής ήταν προγραμματισμένη μια εβδομάδα νωρίτερα, ωστόσο η νονά Σίσσυ Χρηστίδου ανέτρεψε τα σχέδια, αφού νόσησε από κορονοϊό.

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας Σίσσυ Χρηστίδου είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε…

Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους», είχε αναφέρει στο instagram η Χριστίνα Κοντοβά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Και το όνομα αυτής Έιντα

Μια εβδομάδα μετά και η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στο χωριό Νυμφαίο με τη Σίσσυ Χρηστίδου να βρίσκεται δίπλα στην Ada και την οικογένειά της.

«Ο ρόλος της νονάς είναι ιερός, η σχέση βαθιά και ουσιαστική. Σου την εμπιστεύομαι Σίσσυ Χρηστίδου με αγάπη» ήταν το μήνυμα της Χριστίνας Κοντοβά με την παρουσιάστρια να της απαντά: «Πάντα δίπλα σου, για να σταθούμε πίσω της, σαν λέαινες απέναντι στον δρόμο της που ανοίγει…»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

 

Σίσσυ Χρηστίδου – Χριστίνα Κοντοβά: Η στιγμή που λύγισαν στον τηλεοπτικό αέρα

Ενάμιση περίπου μήνα πριν την βάφτιση, η Χριστίνα Κοντοβά συνάντησε τηλεοπτικά τη Σίσσυ Χρηστίδου, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της στο Mega.

Η συνέντευξη της γνωστής σχεδιάστριας έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει σε δάκρυα μιλώντας ανοιχτά για την ιδιαίτερη σχέση τους αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε η καθεμιά πρόσφατα.

«Για μένα αυτό είναι ένα πολύ προσωπικό ταξίδι. Το ταξίδι που ξεκίνησε η Χριστίνα με την Ada συνέπεσε με την ασθένεια της μητέρας μου. Ταυτόχρονα όταν είχαμε αυτά τα δυσάρεστα νέα, η Χριστίνα έφευγε. Καθημερινά, όταν συνομιλούσαμε, έπρεπε να διαχειριστούμε τη λύπη και τη χαρά μαζί. Αυτό μας έδεσε περισσότερο και γι’ αυτό αποφασίσαμε να το μοιραστούμε με πολύ ειλικρίνεια μαζί σας» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Χριστίνα Κοντοβά – «Ντρεπόμουν να εκτεθώ»

«Ντρεπόμουν να εκτεθώ ακόμα και σε σένα. Θυμάμαι μια στιγμή που ήμουν στην Ουγκάντα, μιλούσαμε στο τηλέφωνο, περνούσες κι εσύ τα δικά σου και μιλούσαμε για κάτι πολύ σοβαρό. Η Ada θέλει την προσοχή μου, τραβάει το παντελόνι μου και της λέω ότι μιλάω για κάτι πολύ σοβαρό.

Τότε έπεσε κάτω και άρχισε να κλαίει. Κλείσαμε το τηλέφωνο και μέχρι το βράδυ ένιωθα ντροπή που ήσουν μπροστά σε μια τέτοια στιγμή και σε πήρα να σου πω συγγνώμη» είπε η γνωστή σχεδιάστρια.

 Χριστίνα Κοντοβά: Όταν μίλησε για την υιοθεσία μέσω instagram:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Χριστίνα Κοντοβά – Σίσσυ Χρηστίδου: Η φιλία τους μέσα από φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: NDP/ INSTAGRAM

 

Read More

And More