Χριστίνα Κοντοβά: Στην Αφρική για καλό σκοπό! Μαγείρεψε με τους ντόπιους [pics,vid]

Μπορεί να γνωρίζουμε την Χριστίνα Κοντοβά μέσα από την ενασχόλησή της με την μόδα και να την ακολουθούμε στα social media για τις stylish αναρτήσεις της, ωστόσο έχει κι άλλο πρόσωπο. Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας άφησε για λίγο το σπίτι της στην Αθήνα και τον αγαπημένο της Τζώνη Καλημέρη και ταξίδεψε μέχρι την Ζιμπάμπουε για καλό σκοπό. Η Χριστίνα είναι ιδιαίτερα περήφανη για τον εαυτό της, καθώς εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται στην Αφρική, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Action Hellas, για να βοηθήσει τα μικρά παιδιά.

Να σου υπενθυμίσουμε πως το ίδιο ταξίδι είχε κάνει και πέρσι τον Φεβρουάριο του 2018 για να βοηθήσει γυναίκες στη Ρουάντα να αποκτήσουν τις δικές τους ραπτομηχανές. Στην πρώτη της μέρα, η Χριστίνα βρέθηκε σε σχολείο της κοινότητας στην Νιάνγκα για να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και να βρει λύσεις για να τα βοηθήσει. Βέβαια, η ίδια ξετρελάθηκε μαζί τους και δεν σταμάτησε να παίζει με τα κοριτσάκια, αλλά και να βγάζει βίντεο μαζί τους.

“Η πρώτη μας μέρα με την σε σχολείο της κοινότητας στην Νιάνγκα με την μεγαλύτερη απόδειξη ότι η αγάπη είναι η μόνη παγκόσμια γλώσσα”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Αμέσως την επόμενη ημέρα, η Χριστίνα Κοντοβά μπήκε στην κουζίνα του σχολείου και μαγείρεψε με τις ντόπιες! Η σχεδιάστρια μόδας ανέβασε καρέ καρέ τη διαδικασία, αλλά και το γευστικό φαγητό που ετοίμασαν, το οποίο μάλιστα έφαγε με τα χέρια!

Read More

And More