Χριστίνα Κοντοβά: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές με την κόρη της στο Μπαλί

Ένα μαγευτικό ταξίδι στο Μπαλί αποφάσισε να κάνει η Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της Έιντα, για να κλείσουν τον χρόνο με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας λατρεύει τα ταξίδια και τις αποδράσεις, για αυτό σε κάθε της ευκαιρία φροντίζει να επισκέπτεται ένα νέο μέρος είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Αυτή τη φορά λοιπόν, μητέρα και κόρη ταξίδεψαν στην Ινδονησία, για να χαλαρώσουν, να δουν καινούργια μέρη και να γεμίσουν με όμορφες εικόνες και στιγμές. Η Χριστίνα Κοντοβά από την ημέρα που έφτασε στο εξωτικό μέρος δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντάς μας κάθε της στιγμή στο ονειρεμένο μέρος.

Οι δυο τους φόρεσαν τα μαγιό του, χαλάρωσαν στις παραλίες, έκαναν τις βουτιές τους, δοκίμασαν νέες γεύσεις και ανυπομονούν να εξερευνήσουν μαζί και άλλες χώρες. 

Δες όλες τις φωτογραφίες από το μαγικό ταξίδι της στο Μπαλί:

Φέτος, η Χριστίνα Κοντοβά συμπλήρωσε τρία χρόνια από τη διαδικασία της υιοθεσίας της κόρης της.

«Ακόμα συγκινούμαι, όταν μιλάω για την υιοθεσία της Ada. Μου είναι δύσκολο το να θυμάμαι και το πίσω. Στο τελευταίο ταξίδι στην Αιθιοπία ήμουν με μία φίλη μου και της είπα ότι την επόμενη φορά θα γυρίσω για να υιοθετήσω παιδί. Ήταν πολύ έντονο στο μυαλό μου το θέμα της υιοθεσίας αλλά βασανιζόμουν μέσα μου. Στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο ανοιχτό το θέμα της υιοθεσίας. Και δεν είχα κανέναν στο περιβάλλον μου», είχε εξομολογηθεί η σχεδιάστρια – επιχειρηματίας για τη νέα ζωή δίπλα στην κόρη της.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More