Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης: Μαγικές στιγμές στην Καπαδοκία [pics]

Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Μαγικές στιγμές στην Καπαδοκία [pics] | tlife.gr

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης πέρασαν μαζί το Πάσχα στη Μύκονο. Η αγάπη τους για το νησί των Ανέμων είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισαν να περάσουν εκεί τις διακοπές τους. Χωρίς μάλιστα να έχουν κανένα λόγο να κρύβονται αφού πια η σχέση τους είναι επίσημη.

Η γνωστή σχεδιάστρια μίλησε μάλιστα και σε πρόσφατη συνέντευξή της για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή. «Είναι αυτή η σχέση που βλέπεις στις φωτογραφίες. Πραγματικά δεν έχω να πω κάτι περισσότερο γιατί είμαι καλά. Αισθάνομαι ολοκληρωμένη σ’ αυτό το κομμάτι», είπε στο περιοδικό People. «Είναι πολλά αυτά που θαυμάζω στο σύντροφό μου, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο», συμπλήρωσε η ίδια.

Στη συνέχεια το ερωτευμένο ζευγάρι  ταξίδεψε μέχρι την Καπαδοκία αφού και οι δύο είναι λάτρεις των αποδράσεων. Η Χριστίνα φρόντισε να μας κάνει μια «ξενάγηση» στον ιδιαίτερο αυτό προορισμό της Ασίας.

https://www.instagram.com/p/BhnxLGSnkYW/?taken-by=ckontova

Η Καππαδοκία είναι μια ξεχωριστή περιοχή δημοφιλής στα ζευγάρια και σε όσους ταξιδεύουν με σακίδιο. Βρίσκεται στην επαρχία Νεβσεχίρ της κεντρικής Ανατολίας.

Ο επισκέπτης θα μαγευτεί από την ιστορική της κληρονομιά, καθώς και από το φυσικό τοπίο της.

https://www.instagram.com/p/Bhj4iaoH4WT/?taken-by=ckontova

https://www.instagram.com/p/BhioD46nUJr/?taken-by=ckontova

READ more