Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Ποζάρουν μαζί μετά τον χωρισμό τους – Φωτογραφίες

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ύστερα από 5μιση χρόνιας σχέσης, με την είδηση του χωρισμού τους να πέφτει σαν «βόμβα».

Η πετυχημένη σχεδιάστρια μόδας και ο ισχυρός άνδρας των media μέσα σε αυτό το διάστημα έγιναν γονείς της μικρής Ada, την οποία υιοθέτησαν από την Αφρική και αναμφισβήτητα η κόρη τους θα τους συνδέει για πάντα!

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης διατηρούν άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους και απόδειξη είναι η κοινή τους εμφάνιση στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Αννίτας Καλημέρη πριν μερικές μέρες.

Η αδερφή του Τζώνη παρουσίασε την πέμπτη ατομική έκθεση με τα έργα της και το πρώην ζευγάρι – μαζί με την κόρη του – έδωσε μαζί το παρών! Μάλιστα, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους!

Δες τις φωτογραφίες:

«Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Κλείσαμε έναν κύκλο, δεν μου αρέσει να συζητώ για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με τη Χριστίνα και μια χαρά είμαστε και με την Ada, την βλέπω πάρα πολύ συχνά. Χθες ήμουν από’ κει. Σε επίπεδο μπαμπάς – κόρη, δεν έχει αλλάξει κάτι», είχε εξομολογηθεί ο Τζώνη Καλημέρης για τον χωρισμό τους σε πρόσφατη συνέντευξη στον Alpha.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More