Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Πρωινή βόλτα στην ανοιξιάτικη Αθήνα [pics]

Μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης κάνουν όλο και περισσότερες βόλτες απολαμβάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την άνοιξη στην Αθήνα.

Το ζευγάρι προσπαθεί να επιστρέψει σιγά σιγά στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς του, με την γνωστή σχεδιάστρια ρούχων να επισκέπτεται πλέον το ατελιέ της και να εργάζεται από εκεί. Οι δυο τους γνωρίζουν πολύ καλά πόσο επικίνδυνος είναι ο κορονοϊός, μιας και υπήρξαν φορείς μέσα στο Μάρτη, συνεπώς παραμένουν ιδιαίτερα προσεχτικοί παρά το γεγονός ότι κυκλοφορούν έξω.

Αυτή τη φορά, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Οι δυο τους συγκατοικούν στην Πλάκα, συνεπώς επισκέπτονται σε καθημερινή βάση τους γραφικούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας για να κάνουν τον περίπατό τους. Φορώντας σορτάκια και κοντομάνικα μπλουζάκια και έχοντας τα σκυλάκια του συντροφιά το ζευγάρι απόλαυσε τη βόλτα του.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More