Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Στην Πάρο για το πρώτο τους Πάσχα με την κόρη τους Ada – Φωτογραφίες

Οι πασχαλινές εξορμήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, με πολλούς διάσημους να βρίσκονται ήδη στα χωριά τους, άλλοι σε νησιά και άλλο στο εξωτερικό.

Μεταξύ αυτών, βρίσκεται και η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη και την κόρη τους, Ada, όπου αποφάσισαν να περάσουν το πρώτο τους Πάσχα στην Πάρο.

Η σχεδιάστρια ρούχων και ο σύντροφός της, εδώ και λίγους μήνες βιώνουν την απόλυτη ευτυχία μαζί με την κορούλα τους, η οποία ήρθε στην ζωή τους και την άλλαξε ριζικά.

«Ευχαριστώ τον Θεό που είχα καθαρό μυαλό και έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να ζήσει αυτή την εμπειρία. Είναι μία εμπειρία που σου δίνει όραμα. Η διαμονή μου στην Αφρική μου δίδαξε την υπομονή, όπως λέω πάντα όμως, αν υπήρχε παράδεισος είναι εκεί», είπε σε πρόσφατη συνέντευξη η σχεδιάστρια μόδας.

Μαμά και κόρη είναι πραγματικά αχώριστες ενώ η Χριστίνα Κοντοβά πολλές φορές δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο instagram τρυφερές στιγμές από την καθημερινότητά της θέλοντας έτσι να μοιραστεί τη χαρά της και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε μέσα από τα social media πως βρίσκεται στην Πάρο, για τις πρώτες τις πασχαλινές διακοπές με την μικρή Ada. H τρυφερή μανούλα, έχει ήδη ξεκινήσει να δημοσιεύει τα πρώτα στιγμιότυπα από την απόδρασή τους, με πρωταγωνιστές τον Τζώνη Καλημέρη και την Ada.

 

 

Read More

And More