Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Βόλτα με τη μηχανή στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης είναι full in love! Το ζευγάρι, που εδώ και λίγο καιρό μένει κάτω από την ίδια στέγη στην Πλάκα, απολαμβάνει στο έπακρο την κοινή του ζωή και βλέπει καθημερινά τη σχέση του να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Η Χριστίνα και ο Τζώνη μετρούν σχεδόν δύο χρόνια κοινής πορείας με τον έρωτά τους να φουντώνει μέρα με τη μέρα. Οι δυο τους, ωστόσο, θέλουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωής και να μην απασχολούν μ’ αυτή τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που δεν δημοσιοποιούν συχνά κοινά στιγμιότυπα από εξόδους ή ταξίδια τους.

Πλέον, όμως, σίγουροι για τα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον, έχουν αρχίσει και πραγματοποιούν ολοένα και περισσότερες κοινές εμφανίσεις. Παρόλα αυτά, σπάνια θα σταθούν δίπλα-δίπλα και θα ποζάρουν μαζί ή θα μιλήσουν ανοιχτά για την σχέση τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα κοντά στο σπίτι τους, να επιβιβάζονται στην μηχανή μεγάλου κυβισμού που έχει στην κατοχή του ο Τζώνη και να αναχωρούν για άγνωστο προορισμό, ως σωστοί… easy rider.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More