Χριστίνα Κοντοβά: Βόλτες στην γραφική Πλάκα με άψογο στυλ! Φωτογραφίες

Με ένα απλό γραπτό μήνυμα στο 13033 μπορείς να πας στην γειτονιά σου είτε μόνος σου είτε με τους τετράποδους φίλους σου και να κάνεις μια μικρή βόλτα για να αναπνεύσεις καθαρό αέρα και να ασκηθείς. Η Χριστίνα Κοντοβά είναι ιδιαίτερα τυχερή γιατί μένει στην Ακρόπολη και έχει την ευκαιρία να κάνει όσες βόλτες θέλει στην γραφική Πλάκα. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας ήταν από τις πρώτες επώνυμες Ελληνίδες που είχαν τα συμπτώματα του κορονοϊού μαζί με τον σύντροφό της και ισχυρό άντρα των ΜΜΕ Τζώνη Καλημέρη και έμειναν σε καραντίνα για 15 μέρες.

Πλέον είναι και οι δύο απόλυτα υγιείς και μπορούν να κάνουν τις βόλτες τους στην γειτονιά τους, πάντοτε όμως ακολουθώντας τα σωστά μέτρα προστασίας. Η Χριστίνα Κοντοβά έχει άπλετο χρόνο κλεισμένη στο σπίτι και έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί περισσότερο με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τις νέες συλλογές! Έτσι χθες το πρωί που έκανε την βόλτα της στα γραφικά στενάκια της Πλάκας δεν θα γινόταν να μη φορέσει δική της δημιουργία και να ποζάρει στα πλατύσκαλα της αθηναϊκής γειτονιάς!

Πάντως, η Χριστίνα Κοντοβά σχεδόν καθημερινά φοράει τα ξεχωριστά outfits της ή κολάν για γυμναστική και πηγαίνει για σωματική άσκηση στην περιοχή της Ακρόπολης!

Φυσικά και ζηλεύουμε!

Read More

And More