Χριστίνα Κοντοβά: Βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά το μυαλό της είναι στην ανάδοχη κόρη της

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Χριστίνα Κοντοβά, εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας για αρκετούς μήνες μένει στην Αφρική, καθώς βρίσκεται σε μια απαιτητική και συνάμα συγκινητική διαδικασία για να υιοθετήσει ένα μικρό κορίτσι από την Ουγκάντα.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε μέσα από τα social media πως τους τελευταίους μήνες έχει επιλέξει να ζει μακριά από τη χώρα μας μέχρι να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και από ανάδοχη μητέρα της Ada να μπορέσει να γίνει η θετή της μητέρα που θα τη μεγαλώσει και θα τη φροντίσει προσφέροντάς του μια όμορφη ζωή.

Μπορεί η σχεδιάστρια μόδας να βρίσκεται στην Ελλάδα, ωστόσο όπως μας έδειξε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μυαλό της βρίσκεται μακριά στην Αφρική και συγκεκριμένα στο κοριτσάκι της, το οποίο ανυπομονεί να ξαναδεί και να κρατήσει στην αγκαλιά της!

“Μπορεί να βρίσκομαι στην δουλειά αλλά το μυαλό μου είναι… 🇺🇬” σχολίασε η Χριστίνα Κοντοβά στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε το μεσημέρι της Τρίτης.

Read More

And More