Χριστίνα Κοντοβά: Χειροκρότησε τον σύντροφό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην σκηνή του θεάτρου!

Περισσότερο απο μισό χρόνο ζουν κάτω από την ίδια στέγη η Χριστίνα Κοντοβά και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων και ο γνωστός ηθοποιός ζουν μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής τους και δεν το κρύβουν.

“Μένουμε μαζί έξι μήνες, περνάμε υπέροχα, χωρίς να βιαζόμαστε για σχέδια γάμου και παιδιού… Όλα έρχονται όμορφα και ομαλά, χαιρόμαστε όσο μπορούμε τον ελεύθερο χρόνο μας σε εξόδους με καλούς φίλους ή ταξίδια” έλεγε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σε συνέντευξή του τον Απρίλιο για την συμβίωση και την σχέση με την σύντροφό του.

Κι εκείνη μπορεί να μην δίνει συνεντεύξεις αλλά η ευτυχία που νιώθει στο πλευρό του φαίνεται στο χαμόγελό της κάθε φορά που ποζάρει πλάι του και στο γεγονός ότι τον στηρίζει σε κάθε καλλιτεχνικό του βήμα.

Μια τέτοια στιγμή ήταν η χθεσινή έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας του ηθοποιού με την παράσταση “Πριν το χάραμα” από το θέατρο βράχων. Η Χριστίνα Κοντοβά έδωσε το παρών στην πρώτη από τις δεκάδες παραστάσεις που θα κάνει ο θίασος σε όλη την Ελλάδα και χειροκρότησε δυνατά τον σύντροφό της στη σκηνή.

Read More

And More