Χριστίνα Μαραγκόζη: “Δεν ήξερα για τη βάφτιση του μικρού Αντώνη Βαρδή, τώρα το ακούω”

Η Χριστίνα Μαραγκόζη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Love it” και μίλησε για την καραντίνα, το πρώτο live της μετά την πανδημία και την κόρη της. Παράλληλα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε για τη βάφτιση του μικρού Αντώνη Βαρδή, ενώ θυμήθηκε την περίοδο που ήταν μαζί με τον σπουδαίο συνθέτη. 

“Δεν το ξέρω καν! Τώρα το ακούω ότι έγινε η βάφτιση, δεν το ξέρω. Δεν έχω να χωρίσω κάτι με τον Γιάννη ούτε με την Καλλιστώ, είχαμε άριστη σχέση όσο ήμασταν μαζί με τον Αντώνη. Μια χαρά όλα!”, ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Μαραγκόζη.

Στη συνέχεια, ανέφερε τι της λείπει από τον Αντώνη Βαρδή: “Από τον Αντώνη μου λείπουν πιο πολύ τα τραγούδια του, η έμπνευσή του. Με τον Αντώνη περάσαμε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί, τραγουδούσαμε μαζί. Τα τραγούδια που ακούω έχουν μνήμες, κάποιες είναι ευχάριστες κάποιες όχι”.

Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια εξήγησε γιατί την ενοχλούσε να τη συνδέουν με τον Αντώνη Βαρδή: “Με τον Αντώνη ήμασταν δύο διαφορετικοί τραγουδιστές, δεν ήμασταν ντουέτο. Μπορεί να ήταν λίγο ενοχλητικό το γεγονός ότι με συνέδεαν μαζί του. Ο Αντώνης ήταν ένας σπουδαίος συνθέτης και να συνδέεις το όνομα σου με έναν σπουδαίο συνθέτη είναι πολύ όμορφο. Αλλά ο καθένας μας έχει τη δική του δισκογραφία και αυτό έπρεπε να το ξεχωρίζει ο κόσμος”. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More