Χριστίνα Μαραγκόζη: Για φαγητό με τον σύζυγο και την κόρη τους! Φωτογραφίες

Ένα υπέροχο οικογενειακό βράδυ πέρασαν πριν λίγες μέρες η Χριστίνα Μαραγκόζη με τον σύζυγό της Θάνο Αϊβαλιώτη και την κούκλα κόρη τους Εβίτα.

Το ζευγάρι που είναι στα καλύτερά του παρά τα όσα είχαν ακουστεί για σύννεφα στο γάμο τους, δοκίμασαν το εκπληκτικό σούσι του Dames στη Γλυφάδα και πέρασαν υπέροχα συζητώντας και ακούγοντας μουσική. Το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του και είναι καλύτερα από ποτέ!


Η Εβίτα που μοιάζει πολύ στον μπαμπά της όπως βλέπεις είχε το πρωί κάποια δραστηριότητα, οπότε οι γονείς της την πήραν και έφυγαν νωρίς για το σπίτι για να ξεκουραστούν!


Η τραγουδίστρια είναι στην καλύτερη φάση της, μετά το πένθος και το σοκ που υπέστη, όταν πέθανε ο πατέρας της σχεδόν στην αγκαλιά της. Τότε, πέρσι τέτοια εποχή, είχε δηλώσει στο περιοδικό PEOPLE : “” Έφυγε μέσα στα χέρια μου. Άκουσα την τελευταία του πνοή… Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει πλήρως. Πλέον όλα θα είναι διαφορετικά, γιατί έχασα ένα σημαντικό κομμάτι της ύπαρξής μου. Ξέρω ότι πρέπει να σταθώ στα πόδια μου γιατί η ζωή συνεχίζεται, αλλά ακόμα είναι νωρίς”..


Read More

And More