Χριστίνα Μουστάκα: “Δεν θα ξαναέκανα γυμνή φωτογράφιση όσα χρήματα κι αν μου έδιναν!”

“Αν είχα κάνει πλαστική στο στήθος μου θα το έλεγα!”, αποκαλύπτει χωρίς δεύτερη σκέψη η Χριστίνα Μουστάκα σε συνέντευξή της στο περιοδικό “You”. Το σέξι κορίτσι του Namaste μιλά για τη ζωή της και αποκαλύπτει: “Δεν θα ξαναέκανα γυμνή φωτογράφιση όσα χρήματα κι αν μου έδιναν!”
Πολλοί σε κρίνουν από την εμφάνισή σου και λένε ότι είσαι μια κούκλα που δεν «τσαλακώνεται»…
“Ναι, δυστυχώς η εξωτερική εμφάνιση εξακολουθεί να είναι «ποινικοποιημένη» στην Ελλάδα, μόνο που αυτός ο «νόμος» ισχύει για όσους δεν γνωρίζουν προσωπικά το άτομο που κριτικάρουν. Ως εκ τούτου είμαι πολύ χαρούμενη που ξέρω πως οι φίλοι μου, η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που αληθινά με γνωρίζουν, ξέρουν ποια είμαι και πόσο εύκολα μπορώ να «τσαλακωθώ» μπροστά τους όταν η περίσταση το σηκώνε”.

Τα δημοσιεύματα που σε ήθελαν να είσαι απλώς και μόνο… μουγκή και «γλάστρα» στο «NaΜaSte» τα διάβασες; Σε στενοχώρησαν ή σε πείσμωσαν;…
Η τηλεόραση ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα πολύ σκληρό «σπορ», για γερά νεύρα και δυνατά στομάχια! Ήμουν προετοιμασμένη και έτσι κράτησα όσα έπρεπε και όσα είχαν ως κύριο στόχο να με βελτιώσουν και όχι να με βαλτώσουν. Δεν στενοχωρήθηκα αλλά ούτε και πείσμωσα. Το να διατηρήσεις μια αξιοπρεπή και ήπια στάση απέναντι στις κριτικές νομίζω πως είναι το σοφότερο και αυτό έχω επιλέξει να πράττω προκειμένου να προστατεύσω το δικό μου στομάχι αλλά και όσων με αγαπούν πραγματικά.

Θα έμενες σπίτι να μεγαλώσεις τα παιδιά σου;
Θα το έκανα μια χαρά και ευελπιστώ ο Θεός να με αξιώσει να το ζήσω. Απλά, όμορφα, παραδοσιακά και πάνω απ’ όλα με αγάπη. Όταν έρθει η στιγμή που θα νιώσω έτοιμη να ενώσω τη ζωή μου με κάποιον άνθρωπο δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να «υπηρετήσω» το ρόλο της νοικοκυράς, απλά, σίγουρα, με σωστές δόσεις αλατοπίπερου και δράσης!
Λένε ότι έχεις κάνει πλαστική στο στήθος…
Μπα όχι, δεν έχω κάνει τίποτα. Αν ποτέ χρειαστεί να κάνω δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να το πω, γιατί για να το κάνω σημαίνει πως θα νιώσω καλύτερα. Και είμαι της άποψης πως πρέπει να ακολουθούμε τα «θέλω» μας γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή… Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως χρησιμοποιώ πολύ καρυδέλαιο, στο πρόσωπο, στο σώμα, στα μαλλιά και από τότε που το ανακάλυψα νομίζω πως είμαι ένα κλικ πιο λαμπερή!

Διάβασε περισσότερα στο “You” που κυκλοφορεί!

Read More

And More