Χριστίνα Μουστάκα: Το παθιασμένο φιλί με τον σύντροφό της και το τρυφερό μήνυμα!

Η Χριστίνα Μουστάκα, μπορεί να έχει επιλέξει να απέχει από τα τηλεοπτική δρώμενα τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο, στην προσωπική της ζωή βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Η μελαχρινή καλλονή, είναι ερωτευμένη και ο σύντροφός της, ο οποίος ακούει στο όνομα Άγγελος, την έχει κάνει να λάμπει από ευτυχία.

Ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Χριστίνας είναι επιχειρηματίας και ιδιαίτερα προστατευτικός απέναντί της, ενώ και οι δύο φαίνονται ενθουσιασμένοι με αυτή τη σχέση. Ωστόσο, προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να προστατεύουν τη σχέση τους από κάθε είδους δημοσιότητα. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που στα socia media δεν είχαμε δει μέχρι πρότινος καμία κοινή φωτογραφία τους.

Πριν μερικές μέρες, Χριστίνα, η οποία διατηρεί το δικό της e-shop με γυναικεία σειρά ρούχα που θα απογειώσουν το στυλ κάθε γυναίκας και θα την κάνουν να ξεχωρίζει, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τον αγαπημένο της. Πρόκειται για ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο οι δυο τους απεικονίζονται αγκαλιασμένοι και να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Η Χριστίνα μοιράστηκε με τους followers της το εν λόγω καρέ με αφορμή τα γενέθλιά της και την έκπληξη που της έκανε ο καλός της, σχολιάζοντας: “Another journey around the sun #5thofoctober!”. Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Χρόνια πολλά Χριστίνα!

Read More

And More