Χριστίνα Μπόμπα: Baby shower – έκπληξη από τις φίλες της, λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά

Μία πολύ γλυκιά έκπληξη περίμενε την Χριστίνα Μπόμπα σήμερα, αφού οι φίλες της τής οργάνωσαν ένα baby shower – έκπληξη!

Η όμορφη inlfunecer διανύει τις τελευταίες ημέρες του όγδοου μήνα και συνεπώς αναμένεται να γεννήσει μέσα με τέλη Ιουνίου. Τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης περιμένουν πως και πως τη στιγμή που θα κρατήσουν τις κόρες τους στην αγκαλιά τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε μια εύκολη εγκυμοσύνη, γεγονός που συνέβαλε στο να μην αλλάξει τη γνώριμη καθημερινότητά της. Η ίδια συνέχισε να είναι δραστήρια, ωστόσο έγινε περισσότερο προσεχτική. Πλέον, έχει απομείνει περίπου ένας μήνας για τη μεγάλη στιγμή.

Έτσι, οι φίλες της δεν θα μπορούσαν να μην της διοργανώσουν ένα baby shower. Το σπίτι γέμισε με κάθε λογής γλυκό σε ροζ χρώμα, μπαλόνια και κοριτσίστικα ρούχα. Όλες οι φίλες της Χριστίνας Μπόμπα μοιράζονται τη χαρά της και ανυπομονούν να γνωρίσουν τα δίδυμα κορίτσια. 

Όπως θα δεις, η Χριστίνα Μπόμπα ενθουσιάστηκε και συγκινήθηκε από την όμορφη έκπληξη που τις επιφύλασσαν οι φίλες της. Ως λάτρης του Instagram, η μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε στο προφίλ της διάφορες φωτογραφίες από το πάρτι τους.

“Τι γλυκό να σ’αγαπούν! Η πιο γλυκιά έκπληξη από τις πιο αγαπημένες μου γυναίκες! Σας αγαπώ όλες που οργανώσετε το πιο τέλειο #babyshower και μας κάνατε και τις 3 μας, μαμά και κόρες, τόσο χαρούμενες!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Read More

And More