Χριστίνα Μπόμπα: Αναρρώνει από τον κορονοϊό στο μπαλκόνι του σπιτιού της [pic]

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά την δημόσια ανακοίνωση ότι πάσχει από κορονοϊό, βρίσκεται στο σπίτι της και αναρρώνει μέχρι ο ιός να κάνει τον κύκλο του. Η γνωστή influencer μίλησε τόσο μέσα από το προφίλ της στο Instagram όσο και μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 για την υγεία της αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι κόλλησε από έναν φίλο της που πρόσφατα είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό και ότι πριν εξεταστεί δεν είχε συμπτώματα.

Η παρουσιάστρια του “The Voice of Greece” περνά τον κορονοϊό όπως θα πέρναγε μια εποχιακή γρίπη, όμως αυτό δεν ισχύει για όλους, αφού κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Η Χριστίνα Μπόμπα ενστερνίζεται το μήνυμα του υπουργείου Υγείας, “μένουμε σπίτι”, και παρακινεί τους διαδικτυακούς φίλους της να καθίσουν στα σπίτια τους και να προστατέψουν τόσο τους εαυτούς όσο και τις ευπαθείς ομάδες. Στόχος όλων πρέπει να είναι ο περιορισμός της εξάπλωσης του ιού!

Το απόγευμα της Παρασκευής, λοιπόν, η όμορφη influencer έκανε ένα διάλειμμα από την ρουτίνα της στο δωμάτιο και βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της στο Κολωνάκι, προκειμένου να απολαύσει τον ηλιόλουστο καιρό και να εισπνεύσει καθαρό αέρα.”Μένουμε σπίτι”, σχολιάζει πάνω στη φωτογραφία της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Χριστίνα Μπόμπα αναρρώνει στο μπαλκόνι του σπιτιού της!

Read More

And More