Χριστίνα Μπόμπα: Απαντά στα σχόλια και ξεκαθαρίζει γιατί πηγαίνει μία μία βόλτα τις δίδυμες κόρες της

Μία φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα στο ασανσέρ, στην οποία έχει στο μάρσιπο τη μία από τις δύο κόρες της, δημιούργησε μια μεγάλη απορία στους διαδικτυακούς φίλους της, αφού τα μηνύματα που έλαβε ήταν πολλά.

Ειδικότερα, πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί η Χριστίνα Μπόμπα πηγαίνει μία μία τις κόρες της βόλτα και όχι και τις δύο μαζί. Έτσι, η ίδια θέλησε να πάρει θέση στο θέμα και να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Η γλυκιά μανούλα, λοιπόν, απάντησε ότι, όταν δεν υπάρχει δεύτερο άτομο να τη συνοδεύσει στις καθημερινές βόλτες, βγαίνει μόνη, παίρνοντας εναλλάξ τις κόρες της. 

“Επειδή πολλοί αναρωτιέστε, όταν είμαι μόνη και κανείς δεν μπορεί να με συνοδεύσει κάποιος, αφήνω τη μία στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά και πάω την άλλη. Και κάθε ημέρα τις πάω εναλλάξ. Εκτός αν είναι διαθέσιμος ο μπαμπάς μας και πάμε όλοι μαζί”, έγραψε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα και έπειτα πρόσθεσε:

“Έχουμε διπλό καρότσι και διπλό μάρσιπο και τις παίρνω και έτσι. Αλλά μου αρέσει να περνάω και χρόνο χωριστά με την καθεμία κάπου κάπου”.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More