Χριστίνα Μπόμπα: Απαθανατίζει τον Σάκη Τανιμανίδη στο πιο τρυφερό βίντεο με την κόρη τους

Μια οικογενειακή απόδραση επέλεξαν να κάνουν το τριήμερο που ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τις δίδυμες κόρες τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι την Παρασκευή 7/4 ετοίμασε βαλίτσες και ξεκίνησε το road trip μαζί με την Αριάνα και την Φιλίππα, όπως αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο παρουσιαστής και η σύζυγός του, αυτή τη φορά επέλεξαν να επισκεφθούν ένα χωριό της Αχαΐας, στο Σινεβρό και ο λόγος δεν είναι άλλος από την υπέροχη φύση και τις όμορφες δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν με τις κόρες τους στο μέρος αυτό.

Η Χριστίνα Μπόμπα ως λάτρις των social media μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους, θέλοντας να μας δείξει τα πανέμορφα τοπία που επισκέφθηκαν.

Σε μια από τις αναρτήσεις της μάλιστα, απαθανάτισε τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, στην πιο τρυφερή στιγμή με τη μία από τις κόρες του. Όπως θα δεις στο βίντεο, ο τρυφερός μπαμπάς απολαμβάνει το μαγικό τοπίο, ενώ προσπαθεί να κοιμίσει το αγγελούδι του στο καρότσι.

«Μπαμπάς εν δράσει …», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Read More

And More