Χριστίνα Μπόμπα: Από το “Survivor” στο “The Voice” – Πώς άλλαξε η ζωή της μέσα σε λίγα χρόνια [pics]

Θα έλεγε κανείς ότι η ζωή της Χριστίνας Μπόμπα είναι βγαλμένη από παραμύθι, αφού μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να κάνει πράγματα, που πολλοί έχουν ονειρευτεί! Η οικοδέσποινα του “The Voice of Greece” έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς παίρνοντας την απόφαση να αφήσει τη δουλειά της και να τον ακολουθήσει στην Δομινικανή Δημοκρατία, αφού τότε εκείνος θα ήταν ο παρουσιαστής του πρώτου Survivor.

Μπορεί η απόφαση να ήταν δύσκολη, όμως η Χριστίνα Μπόμπα δεν μετάνιωσε στιγμή για τον δρόμο που διάλεξε, καθώς της άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ παντρεύτηκε τον άνδρα της ζωής της, έγινε ένα από τα πιο famous κορίτσια της Ελλάδας στο Instagram, ταξίδεψε σε δεκάδες μέρη του πλανήτη και τελικά έγινε παρουσιάστρια ενός από τoυς πιο επιτυχημένους μουσικούς διαγωνισμούς.

Η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να κάνει έναν απολογισμό της μέχρι τώρα ζωής και πορείας της, αποκαλύπτοντας στους followers της άγνωστες πτυχές της. “Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις αρχές του 2017. Όταν πήρα την πιο τολμηρή, αλλά και πιο χαρούμενη απόφαση της ζωής μου! Ήταν η πρώτη χρόνια που ζήσαμε στη Δομινικανή Δημοκρατία, το δεύτερο μας πια σπίτι! Πριν από αυτό εργαζόμουν στέλεχος σε μία εταιρία στο marketing και μου άρεσε πολύ, αλλά η καρδιά μου πάντα έλεγε πως θέλω να ζήσω τη ζωή μου ταξιδεύοντας. 3 χρόνια (και πολλά ταξίδια) μετά, σήμερα, ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει για εμένα εδώ πίσω στην Ελλάδα μας και η σκέψη που έχω είναι: «να τολμάς, να μαθαίνεις, να ονειρεύεσαι, να κανείς! Η ζωή είναι μία, να τη ζεις όπως εσύ θες και ονειρεύεσαι και όχι όπως νομίζουν ότι θα έπρεπε οι άλλοι!»

Η Χριστίνα Μπόμπα σε μια από τις πρώτες βόλτες της στον Άγιο Δομίνικο!

Read More

And More